Horoscoffee: Káva jako vhodný dárek pro všechna znamení horoskopu

Víte, co má vaše oblíbené znamení společného s kávou? A které znamení kávu přímo miluje? Někdy s astrologií souvisí zdánlivě odlišné skutečnosti. Váhy prý milují ledovou kávu, vodnáři zase dýňové latté a střelci dají přednost klasické turecké kávě. Tak co, poznáváte se?

Káva pro všechny znamení zvěrokruhu

Darovat svému partnerovi, kolegovi či někomu z rodiny originální dárek s jeho znamením je tím správným důkazem, že na něj myslíte, a pamatujete si jeho narozeniny. Možná i vám je povědomá věta: „Ty jsi na mě zase zapomněl…“, tentokrát si buďte jistí, že radost čerstvě vypraženou kávou v krásném tematickém balení, je tím pravým ořechovým!

Každý z nás je něčím jiným, má jiné preference a chutě. Aktuálně se nacházíme ve znamení Vodnáře. O těch je známo, že jsou sami o sobě rádi originalitou. Proto je právě pro ně tento dárek jako stvořený. Jsou oblíbení, mají hodně přátel a milují přírodu. Preferují neobvyklý životní styl a svobodu. Abyste ocenili jejich originalitu, místo výstředního šperku či degustace vína, zkuste Vašeho vodnáře potěšit kávou z naší edice Zvěrokruh. Pro Vodnáře bude káva vzrušujícím darem, nápojem revoluce. Každý šálek je pro něj malým aktovým protestem, který mu dodává energii k prosazování inovací a změn ve světě.

Máme na skladě kávu pro všechna znamení zvěrokruhu! Ať už pro workoholické kozorohy, intenzivní štíry anebo třeba požitkářské býky! Pokud nevěříte hvězdám, nám věřit můžete – chuť Garage Coffee vás nezklame. Kávu pro všechna znamení můžete zakoupit na našem e-shopu i v kamenném obchodě v Táboře. Tak už na nic nečekejte a pusťte se do objevování chutí edice Zvěrokruh.

Jsme tu pro vás

a těšíme se na vaši zpětnou vazbu.
Můžeme vám s něčím pomoct? Nejste si jistí výběrem? Napište nám a my vám rádi poradíme.

Více článků

Káva od Fixi Coffee je ideální dárek pro kolegu
Kolega je ten, kdo za vás zvedne telefon šéfovi, když si zrovna vyběhnete z kanceláře...
V životě páru existuje několik málo dat, které si zaslouží velkou pozornost. Mezi dny, na které...