Vlakafe: Káva pro každou Vaši trasu

Máme pro vás tip na nové dobrodružství! Nová kávová edice, inspirovaná světem železnic a vlaků.Pro strojvedoucí či cestující, pro všechny, jejichž srdce tepe pro železnici! Cestování je samo o sobě velkou inspirací a v této myšlence se mísí nostalgie, rychlé tempo, železniční krajina i dokonalá harmonie chutí.

Máte doma Veselého vechtra, Mazaného mašinfíru či Šťastného ajnzbonáka? Přesně pro něj je v originálním dárkovém kanystru připravena káva jedinečných chutí a vůní. Unikátní etiketa s grafickým zpracováním obrázků vlaků připomene historii a podtrhne autentičnost Vašeho příběhu z cest.

Pro milovníka vlaků či cestování je káva více než jen nápoj – je to dar. Každý šálek je jako cesta: plná příběhů, zastávek a nových objevů. V tomto spojení lásky k vlakům a vášně pro kávu, každý doušek oživuje ducha dobrodruha na kolejích.  

Tipy, jak si nejlépe vychutnat tuto kávu:

Ať už se chystáte kamkoli, kávu si můžete vzít s sebou právě díky obalu ve formě kanystru. Navíc při konzumaci kávy se ocitnete právě tam, kde chcete a potřebujete být a v každém doušku kávy najdete nové příběhy z cest. S kávou se nebojte experimentovat. Zkuste použít moka konvičku, French press, Aeropress či kávové sáčky.

Nezapomeňte si v každodenním shonu vychutnat Váš šálek kávy v klidu a pohodě. A jak nejlépe uděláte radost kávomilci ve svém okolí? Tato edice s vlakovým příběhem může být tím nejlepším dárkem na cesty.

Jsme tu pro vás

a těšíme se na vaši zpětnou vazbu.
Můžeme vám s něčím pomoct? Nejste si jistí výběrem? Napište nám a my vám rádi poradíme.

Více článků

Jak využít moka konvičku: Od klasiky ke kreativitě
Dnes se podíváme na jeden ze způsobů alternativní přípravy kávy. Je to moka konvička. Oblíbená...
Káva jako dárek pro každého
Patří vymýšlení dárků mezi vaše oblíbené činnosti? Možná ano, ale přiznejme si, že zvlášť v...